L’ Equipe: «Χάος στην Παρί Σεν Ζερμέν! Κλίκες, κρούσματα απειθαρχίας και κόντρες»

Για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρθηκε σε δημοσίευμά της η «L’ Equipe». Για κλίκες, πάρτι, εσωτερικές κόντρες αλλά και κρούσματα απειθαρχίας κάνει λόγο η γαλλική εφημερίδα.

L’ Equipe: «Χάος στην Παρί Σεν Ζερμέν! Κλίκες, κρούσματα απειθαρχίας και κόντρες»

Τι κι αν η Παρί Σεν Ζερμέν οδηγεί την κούρσα στο Σαμπιονά και οδεύει για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στη Γαλλία, ενώ, μεταξύ άλλων, βρίσκεται και στους «16» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Το κλίμα στο εσωτερικό των «πρωτευουσιάνων» κάθε άλλο παρά είναι θετικό, κάτι που αποτυπώνεται και στις εμφανίσεις των Παριζιάνων, παρά τα τρανά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που διαθέτουν στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», τα αποδυτήρια της ομάδας έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα», που από τη μία βρίσκονται οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές και από την άλλη οι Λατινοαμερικάνοι, και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που κάνει τον Κιλιάν Εμπαπέ να θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο όταν «εκπνεύσει» το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, κάνει λόγο για κρούσματα απειθαρχίας στην ομάδα, αναφέροντας ως παράδειγμα την απουσία του Νεϊμάρ από εκδήλωση βασικών χορηγών της ομάδας, παρότι ήταν υποχρεωμένος να δώσει το «παρών», με αποτέλεσμα να προκαλέσει την δυσαρέσκεια της διοίκησης, ενώ σε μία από τις προπονήσεις της ομάδας δύο παίκτες εμφανίστηκαν σε κακή κατάσταση έχοντας ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ.

Και υπάρχει και συνέχεια…

Όταν ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα» γιόρτασε την επιτυχία του με αρκετούς συμπαίκτες του από την ομάδα, ωστόσο την επόμενη μέρα ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο Λεάντρο Παρέδες βρέθηκαν στην προπόνηση, κάνοντας λόγο για συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, προκαλώντας την ενόχληση των υπολοίπων ποδοσφαιριστών στον σύλλογο.

Σαν να μην έφταναν αυτά, στο εσωτερικό της Παρί συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα με τον Κέιλορ Νάβας για τη θέση του βασικού κάτω από την εστία της ομάδας, με τον ατζέντη του Ιταλού γκολκίπερ Μίνο Ραϊόλα να δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο το κλίμα με την φράση του πως «… αργά ή γρήγορα αυτή η υπόθεση θα λήξει με κερδισμένο τον Ντοναρούμα».

Πέραν αυτών, δυσαρέσκεια φέρεται να προκάλεσε στους παίκτες της Παρί και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε η διοίκηση των χωρισμό του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα, καθώς παραπονέθηκαν για προνομιακή αντιμετώπιση στον Αργεντινό επιθετικό, επειδή του δόθηκε ειδική άδεια για να μεταβεί στην Ιταλία και να βρει την σύζυγό του.