Νάπολι: Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού ο Ινσίνιε

Ο αρχηγός της Νάπολι, Λορέντζο Ινσίνιε, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα που θα τον κρατήσει εκτός από το αυριανό (22/12) ματς κόντρα στην Σπέτσια για το πρωτάθλημα.

Νάπολι: Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού ο Ινσίνιε

Δίχως τον αρχηγό της, τον Λορέντζο Ινσίνιε, θα υποδεχτεί αύριο (22/12) η Νάπολι την Σπέτσια στον ιταλικό νότο για την 19η αγωνιστική της Serie A.

Στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο «στρατόπεδο» των «παρτενοπέι», ο 30χρονος άσος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μπει άμεσα σε καραντίνα, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ιατρικού πρωτοκόλλου.

Η εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμό στις τάξεις των Ναπολιτάνων, οι οποίοι φοβούνται εξάπλωση του ιού στο εσωτερικό τους και ήδη έχουν προγραμματίσει νέα σειρά εξετάσεων για τους υπόλοιπους παίκτες και τα μέλη του συλλόγου.

Σημειώνεται πάντως, πως το παιχνίδι με την Σπέτσια θα είναι το μοναδικό που θα απουσιάσει ο Ινσίνιε, καθώς εν συνεχεία ακολουθεί η χειμερινή διακοπή στην Ιταλία.

Επόμενο παιχνίδι για τη Νάπολι είναι το ντέρμπι με την Γιουβέντους στο Τορίνο στις 6 Ιανουαρίου για την 20η αγωνιστική του Καμπιονάτο.