Πρώτη νίκη Σάββα Παντελίδη στην ΑΕ Λεμεσού (3-0)

Την παρθενική του νίκη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λεμεσού πανηγύρισε ο Σάββας Παντελίδης, στο 3-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 14η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Πρώτη νίκη Σάββα Παντελίδη στην ΑΕ Λεμεσού (3-0)

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ΑΕΛ πανηγύρισε ο Σάββας Παντελίδης, με την ομάδα της Λεμεσού να επικρατεί 3-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 14η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο ματς του Έλληνα προπονητή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ο οποίος είχε να πανηγυρίσει το τρίποντο στην κατηγορία από τα μέσα του περασμένου Οκτώβρη και συγκεκριμένα το 2-1 επί της Ανόρθωσης.

Ο Αντρέου άνοιξε το σκορ στο «Τσίρειο» μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης, ενώ στο 21’ από σέντρα Μαζάν από τα αριστερά ο Τσέποβιτς διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Σέρβος επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 46’ και «σφράγισε» το τρίποντο για την ομάδα της ΑΕ Λεμεσού.

«Πετύχαμε μια απόλυτα δίκαιη νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Το πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι βγήκαν όλα όσα σχεδιάσαμε, σκοράραμε τρία γκολ και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Αλλάξαμε κάποια πράγματα κι επιτέλους είχαμε το μυαλό μας περισσότερο στο πώς θα βάλουμε περισσότερους παίκτες στην περιοχή. Βγήκε το πλάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο διαχειριστήκαμε το ματς και λιγότερο ψάξαμε τέταρτο γκολ.

Δώσαμε χρόνο σε παιδιά που είχαν προβλήματα τραυματισμού και διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (σ.σ. με Ομόνοια). Ασφαλώς είμαι ευχαριστημένος και με το αποτέλεσμα και με την εμφάνιση αλλά ακόμα δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος γιατί βαθμολογικά δεν κάναμε τίποτα.

Έχω στο μυαλό μου όπως είχα πει μια ομάδα που να μπορεί να βάλει πολλούς παίκτες στην περιοχή και να έχει απώτερο στόχο να πετύχει γκολ και όχι να κρατήσει την μπάλα. Αυτό δεν μου αρέσει. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που μπορείς να κλέψεις την μπάλα, να βγεις μπροστά και να βάλεις κόσμο στην περιοχή», είπε ο Παντελίδης μετά το τέλος του αγώνα.