Γκρίνια Γκασπερίνι για την ακύρωση γκολ της Αταλάντα που θα έκανε το 2-2 (vid)...

Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρόμα και τη βαριά ήττα με 4-1, εντός έδρας, στάθηκε στην απόφαση μη κατακύρωσης του γκολ του Σαπάτα με το οποίο θα ισοφάριζε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League, αλλά και στα λάθη της ομάδας του...

Γκρίνια Γκασπερίνι για την ακύρωση γκολ της Αταλάντα που θα έκανε το 2-2 (vid)...

Στο τρίτο ...ημίχρονο της βαριάς ήττας από την Ρόμα στο Μπέργκαμο ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι, αφού παραδέχτηκε πως η Αταλάντα έκανε λάθη που τα πλήρωσε (χάνοντας μετά από 10 ματς πρωταθλήματος και 6 σερί τρίποντα...) απέναντι στην ομάδα του Μουρίνιο, στάθηκε και στο γκολ του Σαπάτα που δεν μέτρησε μετά από χρήση του VAR, κάνοντας λόγο για εξήγησεις που πρέπει να του δοθούν...

Ο Ιταλός τεχνικός των «μπεργκαμάσκι» είπε για την φάση του 68ου λεπτού που στέρησε στην ομάδα του την ισοφάριση (2-2) για ν' ακολουθήσουν τα γκολ των Σμόλινγκ και Έιμπραχαμ, που διαμόρφωσαν το τελικό 1-4, το οποίο άφησε τους Λουμβαρδούς στο -6 από την κορυφή:

«Κάποια προβλήματα που είχαμε ήταν εμφανή, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε, όμως μας τιμώρησαν. Αναφέρομαι στη φάση του δεύτερου γκολ, αν γινόταν το 2-2 είκοσι λεπτά πριν το φινάλε, ίσως να νικούσε πάλι η Ρόμα αλλά θα βλέπαμε άλλο ματς", τόνισε ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League, για να προσθέσει:

«Πρέπει να μας δώσουν εξηγήσεις. Ο διαιτητής είχε δείξει σέντρα, έπειτα μας είπε ότι ο Παλομίνο ήταν οφσάιντ, όμως βλέποντας ξανά τη φάση, την άγγιξε ο Κριστάντε, όχι ο Παλομίνο.

Εάν έπειτα προσπαθήσουν να το γυρίσουν και να πουν ότι ο Παλομίνο επηρέασε τον Κριστάντε... Ελπίζω να υπάρχει κόσμος καταρτισμένος για να μας εξηγήσει το περιστατικό.

Θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο σε μένα. Κάντε με να δω ότι άγγιξε τη μπάλα ο Παλομίνο, δείξτε μου μία τηλεοπτική λήψη που να το δείχνει".

Ιδού η επίμαχη φάση