Μπαρτσελόνα: Δεν πωλείται ο Τερ Στέγκεν

Την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να διατηρήσει στις τάξεις της τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν για αρκετά ακόμη χρόνια, αποκάλυψε γνωστό ισπανικό Μέσο.

Μπαρτσελόνα: Δεν πωλείται ο Τερ Στέγκεν

Παρά το φετινό αγωνιστικό «ναυάγιο» της Μπαρτσελόνα, ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν εξακολουθεί να είναι μια από τις πλέον ποιοτικές μονάδες της καταλανικής ομάδας, όντας εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στον πλανήτη.

Η προσφορά του Γερμανού τερματοφύλακα στους «μπλαουγκράνα» είναι αδιαμφισβήτητη και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι ιθύνοντες της Μπάρτσα δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο πώλησής του σε άλλο σύλλογο, παρά το δεδομένο ενδιαφέρουν αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ να τον εντάξουν στη δύναμή τους.

Ένα εξ αυτών, μάλιστα, είναι η Νιουκάστλ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον 29χρονο πορτιέρε.

Πάντως ο Τερ Στέγκεν χαίρει της απόλυτης εκτίμησης τόσο των διοικούντων όσο και του προπονητή της ομάδας Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος θεωρεί πως ο Γερμανός τερματοφύλακας είναι αναπόσπαστο κομμάτι των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη «Sport», η Μπαρτσελόνα έχει ήδη κάνει επαφές για το ζήτημα με τον διεθνή κίπερ, στον οποίο ξεκαθάρισαν ότι προτίθενται να απορρίψουν οποιαδήποτε πρόταση κι αν φτάσει στα γραφεία του κλαμπ για την απόκτησή του.