Copa del Rey: Αποκλεισμός με 5αρα για την Χετάφε, από τους «32», «εκτός» και η Γρνάδα!

Δυσκολεύθηκαν Βαλένθια και Ρεάλ Μπέτις ούτως ώστε να προκριθούν στους «32» του Copa del Rey, όπως αποδεικνύουν οι παρατάσεις που έδωσαν, παρότι είχαν ν' αντιμετωπίσουν ομάδες από κατώτερες κατηγορίες του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Συντριβή για την Χετάφε με 5-0, αποκλεισμός και για τη Γρανάδα

Copa del Rey: Αποκλεισμός με 5αρα για την Χετάφε, από τους «32», «εκτός» και η Γρνάδα!

Από τηλεοράσεως θα δουν την φάση των «32» του Copa del Rey Χετάφε και Γρανάδα.

Οι Μαδριλένοι (που δεν είχαν τελική εντός στόχου) συνετρίβησαν 5-0 από την Μπαλεάρες (3ης Κατηγορίας), αγωνιζόμενοι με 10 λόγω αποβολής, την οποία δέχθηκε ο Καμπάκο στο 32', κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.

Με το μίνιμουμ σκορ, εξάλλου αποκλείστηκε η Γρανάδα από την Μάντσα (4η)

«Mπαστούνια» τα βρήκαν και οι Βαλένθια - Ρεάλ Μπέτις αλλά πήραν τη νίκη στην επόμενη φάση , παρότι είχαν κι εκείνες απέναντι τους ομάδες από τις κατώτερες βαθμίδες του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 3-1 εκτός έδρας, μετά από παράταση, κόντρα στην Αρεντέιρο (4ης Κατηγορίας) και ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξει 1-1. Ο Μούσα άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μαγκισάνο ισοφάρισε στο 8’. Τη λύση για την ομάδα του Μπορδαλάς έδωσε ο Γκιγιαμόν στο 99ο λεπτό, ενώ στο 113’ ο Βαγιέχο «κλείδωσε» τη νίκη - πρόκριση των Βαλενθιάνων.

Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 4-2 επίσης στην παράταση. Ο Γκόνγκορα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (3ης Κατηγορίες) μόλις στο 7’ με πέναλτι. Η απάντηση από την ομάδα του Πελεγκρίνι έδωσε ο Ιγκλέσιας μόλις στο 14’ και ο Χοακίν έδωσε προβάδισμα στο 61’ με πέναλτι. Η Μπέτις είχε την κατάσταση στα χέρια της, αλλά ο Περάλες ισοφάρισε στο 89’ σε 2-2.
Λάινες (116’) και Κανάλες (119’) χάρισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης στην ομάδα της Σεβίλλης.

Αντίθετα την έκπληξη έκανε η διαλύοντας τη Χετάφε με το εκκωφαντικό 5-0!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Πέμπτης (16/12)

Αμορεμπιέτα-Αλμερία 1-2

Αρεντέιρο-Βαλένθια 1-3

Ταλαβέρα-Μπέτις 2-4

Γιανέρα-Μαγιόρκα 0-6

Λούγκο-Μιραντές 1-2

Αλμπαθέτε-Κάντιθ 0-1

Μπαλεάρες-Χετάφε 5-0

Λα Κορούνια-Οσασούνα 1-2

Μάντσα-Γρανάδα 1-0