Γιατρός Αγουέρο: «Το πρόβλημα στην καρδιά δεν έχει σχέση με το εμβόλιο»

Ο γιατρός του Σέρχιο Αγουέρο, ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα του Αργεντινού δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Γιατρός Αγουέρο: «Το πρόβλημα στην καρδιά δεν έχει σχέση με το εμβόλιο»

Ο Ρομπέρτο Πέιντρο, προσωπικός γιατρός του Σέρχιο Αγουέρο, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός δεν έχει σχέση ούτε με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ούτε με τον ιό.

«Αυτό που έγινε με τη χρήση καθετήρα στο σώμα του Αγουέρο ήταν να σταματήσουν οι αρρυθμίες. Πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά και θα λύσει το πρόβλημα, αλλά η συμβουλή μας είναι ότι δεν πρέπει να κάνει αθλήματα υψηλών επιδόσεων που περιλαμβάνει σημαντικό βαθμό ψυχικής και σωματικής πίεσης αρκετές ώρες την ημέρα.

Φυσικά, μπορεί να αθλείται και θα έχει μια φυσιολογική ζωή όπως κάθε κανονικός άνθρωπος. Αλλά οι ποδοσφαιριστές ζουν έναν διαφορετικό τύπο ζωής.

Το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι ότι η μικρή ουλή που βρέθηκε κοντά στην καρδιά του, παράγεται από έναν ιό που έχει υποστεί κάποια στιγμή στη ζωή του και δεν εντοπίστηκε ποτέ. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον Covid ή το εμβόλιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιατρός του Σέρχιο Αγουέρο, Ρομπέρτο Πέιντρο.

Ο Αργεντινός θυμίζουμε πως την Τετάρτη (15/12) ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του.