Ολλανδία: Σκόραρε ξανά ο Παυλίδης, «καρέ» η Άλκμααρ στο Κύπελλο (4-1)

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκει ξανά δίχτυα η Άλκμααρ νίκησε 4-1 την Χέρακλες και προκρίθηκε από τον 2ο γύρο του ολλανδικού Κυπέλλου. Βασικός ξεκίνησε στο ματς και ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Ολλανδία: Σκόραρε ξανά ο Παυλίδης, «καρέ» η Άλκμααρ στο Κύπελλο (4-1)

Τα στενή επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζει στην Ολλανδία ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στην εντός έδρας νίκη της Άλκμααρ με 4-1 επί της Χέρακλες και της χάρισε την πρόκριση από τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου.

Ο 23χρονος άσος άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης πριν ο Κάρλσον γράψει το 2-0 στο 39’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 43’ με τον Μπασατσικόγλου (2-1), αλλά στην επανάληψη η Άλκμααρ σημείωσε άλλα δύο τέρματα και «σφράγισε» την πρόκριση. Στο 6’ ο Κάρλσον πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-1 και στο 85’ ο Μπαράσι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παυλίδης έφτασε πλέον τα 10 γκολ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Άλκμααρ, ενώ το σημερινό ματς ήταν το τέταρτο συνεχόμενο στην Ολλανδία που κατάφερε να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο παιχνίδι με την Χέρακλες, πέρα από τον 23χρονο φορ, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και ο Παντελής Χατζηδιάκος.