Κορίνθιανς και Μπαρτσελόνα στο «κόλπο» για Καβάνι

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Έντισον Καβάνι, με τις Κορίνθιανς και Μπαρτσελόνα να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού.

Κορίνθιανς και Μπαρτσελόνα στο «κόλπο» για Καβάνι

Τους τελευταίους μήνες της «θητείας» του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Έντισον Καβάνι, καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ουρουγουανού επιθετικού με τον σύλλογο που ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής άσος βρέθηκε κοντά στην έξοδο και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο έπειτα από συζήτηση που είχε με τον πρώην προπονητή του στους «κόκκινους διαβόλους», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερμ, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Επόμενος προορισμός του εκτιμάται ότι θα είναι η Κορίνθιανς, ωστόσο την ίδια στιγμή ενδιαφέρον για την απόκτησή του φαίνεται να υπάρχει και από την Μπαρτσελόνα, η οποία φιλοδοξεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή.

Για το μέλλον του ποδοσφαιριστή ο αδερφός και ατζέντης του, Βάλτερ Γκουλιελμόνε, είπε:

«Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε τι επιλογές θα έχουμε μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου. Φυσικά, αν έρθει μία ομάδα με ένα ικανοποιητικό πλάνο θα μιλήσουμε μαζί της. Θα ενημερώσω για όλες τις επιλογές τον Καβάνι και αυτός θα είναι που θα αποφασίσει».

Μεταξύ άλλων, ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του 34χρονου επιθετικού φέρεται να έχει εκφράσει και η Μπόκα Τζούνιορς. Ο Καβάνι έχει πάρει μέρος σε 8 αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο με απολογισμό μόλις ένα γκολ.