«Θέλει Καρμπόβνικ η Τβέντε»

Σοβαρό ενδιαφέρον δείχνει η Τβέντε για τον Μίχαλ Καρμπόβνικ σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πολωνία. Στο στόχαστρο και της Άντερλεχτ ο παίκτης που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από την Μπράιτον. 

«Θέλει Καρμπόβνικ η Τβέντε»

Για γερό «μπάσιμο» της Τβέντε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ώστε να αποκτήσει τον Μίχαλ Καρμπόβνικ κάνουν λόγο ρεπορτάζ στην Πολωνία. Η ολλανδική ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη από την παρουσία των μπακ της στη δεξιά πλευρά και σκοπεύει να κάνει επαφές με την Μπράιτον στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής που παίζει δανεικός στον Ολυμπιακό και να τον βάλει στο ρόστερ της. Όλα αυτά εφόσον Μπράιτον και Ολυμπιακός αποφασίσουν να διακόψουν τον δανεισμό, κάτι που δεν διαφαίνεται έως τώρα έστω και αν ο νεαρός Πολωνός δεν έχει μεγάλη συμμετοχή.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ ενδιαφέρον για τον Καρμπόβνικ δείχνει και η Άντερλεχτ, όπως επίσης και η Λέγκια Βαρσοβίας. Αλλά η Μπράιτον δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τον παίκτη τη στο πολωνικό πρωτάθλημα και εξετάζει άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση που τελικά υπάρξει βάση στο ζήτημα να φύγει νωρίτερα από το συμφωνημένο ο παίκτης από τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν ο Καρμπόβνικ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του και έχει επιστρέψει στις αποστολές της ελληνικής ομάδας, διεκδικώντας τις ευκαιρίες του.