«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή του Μπονούτσι στη Γιουβέντους (vids)

Έναν μόλις χρόνο μετά την μεταγραφή του στη Μίλαν, ο Λεονάρντο Μπονούτσι φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή του Μπονούτσι στη Γιουβέντους (vids)

Το περσινό καλοκαίρι η μετακίνηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από την Γιουβέντους στη Μίλαν εθεωρείτο η μεταγραφή της χρονιάς στην Ιταλία και μια κίνηση που θα άλλαζε τις ισορροπίες.

Εν τέλει, παρά τις υψηλές προσδοκίες και το μεγαλόπνοο σχέδιο των «ροσονέρι», η Μίλαν... ίδρωσε να κατακτήσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όπως είναι λογικό, ο κατά πολλούς κορυφαίος στόπερ στον κόσμο μάλλον έχει μετανιώσει για την επιλογή του. Μάλιστα, σύμφωνα με το Football Italia, ο Μπονούτσι επιθυμεί να αποχωρήσει από το Μιλάνο με προορισμό το Τορίνο και τη Γιουβέντους. Η οικονομική αβεβαιότητα, αλλά και το γεγονός ότι ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας δεν μαρτυράει αξιώσεις για τίτλο, είναι στοιχεία καταλυτικά στις τάσεις φυγής του Ιταλού στόπερ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημοσιογράφος (που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της «Γιούβε») Ρομέο Αγκρέστι, αποκάλυψε πως χθες (24/7) έγινε η πρώτη συνάντηση του Μαρότα με τον Παρατίτσι για την επιστροφή του Μπονούτσι στο «Juventus Stadium». Στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων φαίνεται να έχουν πέσει τα ονόματα του Γκονσάλο Ιγκουαίν και του Καλντάρα για μία πιθανή «τράμπα».

Oι οπαδοί των πρωταθλητών Ιταλία δεν βλέπουν με πολύ καλό «μάτι» την επιστροφή του Μπονούτσι στην ομάδα τους, εξαιτίας του τρόπου φυγής του από τον σύλλογο το περσινό καλοκαίρι, αλλά και του πανηγυρισμού του σε γκολ που πέτυχε απέναντι τους με τη φανέλα της Μίλαν στο πρωτάθλημα.