Ο Μανωλάς έπαιξε ξανά με τη Νάπολι

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 1,5 μήνα, αφού έπαιξε στο παιχνίδι της Νάπολι με τη Λέστερ.

Ο Μανωλάς έπαιξε ξανά με τη Νάπολι

Επανεμφανίστηκε με τη φανέλα της Νάπολι ο Κώστας Μανωλάς. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα.

«Ο Ολυμπιακός δίνει 3-4 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά»

Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 21 Οκτωβρίου στη νίκη με 3-0 επί της Λέγκια Βαρσοβίας. Σε εκείνο το ματς τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης γι' αρκετό διάστημα.

Η Νάπολι νίκησε με σκορ 3-2 τη Λέστερ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Μανωλάς πέρασε στο παιχνίδι στο 78ο λεπτό στη θέση του Ντέμε έχοντας αφήσει πλέον πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Την ίδια ώρα δεν σταματούν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για το μέλλον του. Οι γείτονες θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του τον Γενάρη από το κλαμπ. Μάλιστα νωρίτερα την Πέμπτη υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ στη Νάπολι.

Ο Κώστας Μανωλάς με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση γράφοντας: «Χαρούμενος που επέστρεψα και μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά πάνω απ' όλα χαρούμενος για την πρόκριση».