Με Μανωλά, κόντρα στη Λέστερ, η Νάπολι, παρότι δεν έχει ακόμη 90 λεπτά στα πόδια του...

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στις προπονήσεις κι είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς με τη Λέστερ για την 6η αγωνιστική του Europa League, με τον τεχνικό του Λουτσιάνο Σπαλέτι να διευκρινίζει ότι δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, αφού δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Με Μανωλά, κόντρα στη Λέστερ, η Νάπολι, παρότι δεν έχει ακόμη 90 λεπτά στα πόδια του...

Ο Κώστας Μανωλάς απουσίασε από την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Σασουόλο (2-2) για την Serie A την περασμένη αγωνιστική, λόγω γαστρεντερίτιδας, ωστόσο την Τετάρτη (8/12) επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού ανάρρωσε.

Έτσι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι για την αναμέτρηση της Πέμπτης (09/12, 19.45) με τη Λέστερ για την 6η αγωνιστική του Europa League.

Μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ερωτηθείς για το αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στις «αλεπούδες» ξεκαθάρισε ότι ο Έλληνας διεθνής δεν είναι σε θέση να βγάλει το 90λεπτο, αφού του λείπει αγωνιστικός ρυθμός.

«Θα είναι στον πάγκο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Όχι να βγάλει και τα 90 λεπτά μετά το πρόβλημα που είχε. Θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και συν τω χρόνω θα έχει στα πόδια του τα 90 λεπτά...»

Υπενθυμίζεται πως οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην τρίτη θέση στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης με επτά βαθμούς και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή του στην επόμενη φάση.