Λειψία: Φήμες για συμφωνία με Τεντέσκο

Τον πάγκο της Λειψίας στέλνει το «Kicker» τον Ντομένικο Τεντέσκο ως διάδοχο του Τζέσε Μαρτς.

Λειψία: Φήμες για συμφωνία με Τεντέσκο

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λειψίας φέρεται να βρίσκεται ο Ντομένικο Τεντέσκο.

Οι «κόκκινοι ταύροι» απέλυσαν τον Τζέσε Μαρτς την περασμένη Κυριακή (5/12) λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον Άχιμ Μπαϊερλότσερ να αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής.

Όπως αναφέρει το «Kicker», ο γερμανικός σύλλογος βρήκε τελικά τον μόνιμο προπονητή που αναζητούσε στο πρόσωπο του Ντομένικο Τεντέσκο, τον οποίο μάλιστα αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα και να αναλάβει ο τελευταίος την ομάδα ενόψει και του Σαββατιάτικου (11/12) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ για την 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο 36χρονος Ιταλός εργάστηκε στο παρελθόν στη Γερμανία ως πρώτος προπονητής στη Σάλκε την διετία 2017-19, ενώ τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Σπαρτάκ Μόσχας από την οποία πρόσφατα αποχώρησε καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Λειψία βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga έπειτα από το πέρας 14ων αγωνιστικών, ενώ χθες (7/12) νίκησε 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και εξασφάλισε την τρίτη θέση στο 1ο γκρουπ και την παρουσία της στο Europa League.