Μαντσίνι: «Καμία συμφωνία με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μαντσίνι: «Καμία συμφωνία με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ξεκάθαρος ήταν ο εκλέκτορας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι όσον αφορά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αναλάβει το «τιμόνι» των «κόκκινων διαβόλων» το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε ότι σκέφτεται μόνο την εθνική ομάδα της χώρας του, την οποία φιλοδοξεί να οδηγήσει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

«Προφορική συμφωνία; Καμία σχέση!», είπε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο 57χρονος τεχνικός, ο οποίος το 2012 είχε οδηγήσει την Μάντσεστερ Σίτι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Premier League.

«Ο μόνος μου στόχος είναι να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να το κατακτήσω με την Ιταλία», τόνισε κλείνοντας ο Μαντσίνι, που έχει συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας ως το 2026.