Ρόμα: Απόλυτη στήριξη σε Μουρίνιο, κανένα θέμα απόλυσης

Η διοίκηση της Ρόμα συνεχίζει να στηρίζει τον Ζοσέ Μουρίνιο, παρά τα φετινά αρνητικά αποτελέσματα των «τζιαλορόσι» και τις φήμες περί μετακίνησης του Πορτογάλου προπονητή στην Έβερτον.

Ρόμα: Απόλυτη στήριξη σε Μουρίνιο, κανένα θέμα απόλυσης

Στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα θα παραμείνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού δεν τίθεται κανένα θέμα απόλυσης του Πορτογάλου προπονητή από την διοίκηση της ιταλικής ομάδας, παρά τα φετινά αρνητικά αποτελέσματα των «τζιαλορόσι».

Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, κόντρα στις φήμες που ήθελαν τον 58χρονο να βρίσκεται κοντά στην… πόρτα της εξόδου του «Ολίμπικο» και να επιστρέφει στην Premier League για να αναλάβει την Έβερτον.

Οι Ρωμαίοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν καταγράφοντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Εν συνεχεία όμως ήρθε ο αγωνιστικός «κατήφορος», με αποτέλεσμα ο σύλλογος να «γκρεμιστεί» στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο. Παράλληλα, διασύρθηκε και με το βαρύ 6-1 από τη Μπόντο Γκλιμτ στο Conference League, ωστόσο εν τέλει κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το συμβόλαιο του Μουρίνιο με τη Ρόμα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024, ενώ η διοίκηση της Ρόμα είναι αποφασισμένη να ενισχύσει την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να βοηθήσει και τον Μουρίνιο να οδηγήσει τους «τζιαλορόσι» στον δρόμο των επιτυχιών.