Η Μπαρτσελόνα «έκλεψε» τον Μάλκομ από τη Ρόμα (pic)

Παρότι ο ιταλικός σύλλογος είχε βρεθεί μια... ανάσα από τον 21χρονο εξτρέμ, οι Καταλανοί κατέβαλλαν 4 εκατ. περισσότερα και τον πήραν την τελευταία στιγμή από τη Μπορντό!

Η Μπαρτσελόνα «έκλεψε» τον Μάλκομ από τη Ρόμα (pic)

Τι και αν η μεταγραφή του Μάλκομ από τη Μπορντό στη Ρόμα εθεωρείτο «τελειωμένη υπόθεση» από την πλευρά των Ιταλών; Η Μπαρτσελόνα έκανε το «κόλπο γκρόσο» την ύστατη ώρα κάνοντας καλύτερη προσφορά στη γαλλική ομάδα, με αποτέλεσμα να κάνει δικό της τον 21χρονο άσο, αφήνοντας τους Ρωμαίους στα... κρύα του λουτρού!

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (23/7) Μπορντό και Ρόμα είχαν φτάσει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του νεαρού εξτρέμ στα 38 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι Καταλανοί έκαναν «ρελάνς» της τελευταίας στιγμής, προσφέροντας 42 εκατ. στους Γιρονδίνους (41+1), για να εντάξουν τελικά αυτοί τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο Μάλκομ αναμένεται το βράδυ της Τρίτης (24/7) στη Βαρκελώνη προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», το οποίο θα είναι πενταετούς διάρκειας.

Δείτε την ανάρτηση της επίσημης Μπαρτσελόνα στο Twitter για τη μεταγραφή Μάλκομ: