Τότεναμ: Οκτώ κρούσματα κορονοϊού

Ο κορονοϊός...χτύπησε την Τότεναμ. Υπάρχουν συνολικά οκτώ κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα και έχει σημάνει «συναγερμός» ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Αγγλία και Ευρώπη.

Τότεναμ: Οκτώ κρούσματα κορονοϊού

Η Τότεναμ έρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με Μπρέντφορντ και Νόριτς, ωστόσο ο κορονοϊός...χτύπησε την ομάδα και τα χαμόγελα «πάγωσαν».

Έξι παίκτες της ομάδας του Λονδίνου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ενώ και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου είναι επίσης θετικά. Όλοι τους,
εφόσον δεν προκύψουν άλλα αποτελέσματα στα επαναληπτικά τεστ, σημαίνει πως θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα για τις επόμενες 10 ημέρες.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται στη χειρότερη δυνατή στιγμή για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, καθώς την Πέμπτη υπάρχει το κρίσιμο ματς με τη Ρεν για το Conference League στο Λονδίνο και ακολουθούν οι αγώνες της Premier League με Μπράιτον, Λέστερ και Λίβερπουλ, όπως και ο προημιτελικός του Λιγκ Καπ με τη Γουέστ Χαμ.

Εάν οι οκτώ που θα υποβληθούν άμεσα σε νέα τεστ, δεν βγουν αρνητικοί, τότε θα πρέπει να απομονωθούν για το επόμενο δεκαήμερο, με την ομάδα του Κόντε να έχει αρκετά και σημαντικά παιχνίδια.

Με έξι κρούσματα φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα αναβολής της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Ρεν για το Conference League στο Λονδίνο. Ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA, μια ομάδα πρέπει να έχει λιγότερους από 13 διαθέσιμους παίκτες ή κανένα τερματοφύλακα για να έχουμε αναβολή της αναμέτρησης.