Ο Τσιμίκας για τις σχέσεις του με Κλοπ, Σαλάχ και για Ολυμπιακό

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για τις σχέσεις του στη Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ και αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό.

Ο Τσιμίκας για τις σχέσεις του με Κλοπ, Σαλάχ και για Ολυμπιακό

Ο Κώστας Τσιμίκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μίλαν. Ο Έλληνας μπακ μίλησε για τις σχέσεις του με τον Γιούργκεν Κλοπ, αναφέρθηκε στο… κεφαλοκλείδωμα που του έκανε ο Γερμανός προπονητής.

«Από παιδί είχα όνειρο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα στη Λίβερπουλ», είπε ο Τσιμίκας και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Γιούργκεν Κλοπ και την αγωνιστική αλλαγή του: «Μου είπε τι θέλει από μένα. Ήταν πάντα δίπλα μου, πάντα εκεί όταν χρειαζόμουν να τον ρωτήσω κάτι. Τον ευχαριστώ για πολλούς λόγους. Έπαιζα διαφορετικά στον Ολυμπιακό»

Για το... «κεφαλοκλείδωμα» του Κλοπ: «Δεν θυμάμαι πότε με έπιασε από τον λαιμό ο coach, αλλά είμαι καλά! Νομίζω θα είμαι εντάξει για να παίξω αύριο. Ο Ντιβόκ μάς έδωσε αυτή τη χαρά».

Για το κλίμα στη Λίβερπουλ: «Είμαστε σαν οικογένεια. Όποιος παίζει, όποιος βρίσκεται στον πάγκο, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Χαιρόμαστε όλοι όταν νικάμε, στενοχωριόμαστε όλοι όταν χάνουμε. Και πανηγυρίζουμε σαν τρελοί όταν κάποιος σκοράρει στο 95'!»

Για τον Μο Σαλάχ: «Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου εδώ. Με βοήθησε από την αρχή. Είναι ένας τεράστιος άνθρωπος, φανταστικός. Ένας από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Για το αν μιλάει την τοπική προφορά του Λίβερπουλ: «Προσπαθώ να μιλάω Scouse μερικές φορές! Προσπαθώ, αλλά δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν θέλω να πω τίποτα εδώ αυτή τη στιγμή, διότι όλοι είδαμε τι έγινε με τον Φαμπίνιο και το κοτόπουλο».