ΑΕ Λεμεσού: Τέλος ο Ντούσαν Κέρκεζ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της ΑΕ Λεμεσού ο Ντούσαν Κέρκεζ. 

ΑΕ Λεμεσού: Τέλος ο Ντούσαν Κέρκεζ

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα έφεραν την αποχώρηση του Ντούσαν Κέρκεζ από την ομάδα. Ο κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του που έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Λεμεσού στα τελευταία έξι παιχνίδια δεν έχει νίκη κι αυτό έφερε την αλλαγή στον πάγκο. Ο Κέρκεζ ανέλαβε την ΑΕΛ το 2018 και κατέκτησε το Κύπελλο στην Κύπρο τη σεζόν 2018-19.

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, ενημερώνει ότι ο προπονητής της ομάδας μας, Dusan Kerkez, υπέβαλε σήμερα το πρωί την παραίτηση του στον Πρόεδρο, κ. Ανδρέα Σοφοκλέους. Εν συνεχεία ενημέρωσε και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στην ομάδα, καθώς επίσης και τους ποδοσφαιριστές.

Ο Dusan, ανέλαβε την ΑΕΛ, σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία το 2018. Οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου την season 2018-2019, καθώς και στην έξοδο στην Ευρώπη τις season 2019-2020 και 2021-2022. Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ ευχαριστούν τον Dusan, για την πολύτιμη του προσφορά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σε ευχαριστούμε για όλα Dusan», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΕΛ για το «διαζύγιο» με τον Ντούσαν Κέρκεζ.