Νορβηγία: Η Μπραν… έκοψε το πρωτάθλημα της Μπόντο Γκλιμτ στο 93'! (vid)

Η Μπραν ισοφάρισε σε 3-3 στο 93’ τη Μπόντο Γκλιμτ και της στέρησε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα από τη Μόλντε, η οποία έχει τη δυνατότητα να πάρει αυτή τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική

Νορβηγία: Η Μπραν… έκοψε το πρωτάθλημα της Μπόντο Γκλιμτ στο 93'! (vid)

Απίστευτο κάζο έπαθε η Μπόντο Γκλιμτ, που κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα στη Νορβηγία από τη Μπραν στο… 93’!

Πριν ξεκινήσει η εντός έδρας αναμέτρηση των πρωταθλητών με την Μπραν για την προτελευταία αγωνιστική της Eliteserien, βρίσκονταν στο +3 από τη 2η, Μόλντε, που υποδεχόταν τη Λίλεστρομ.

Με καλύτερη διαφορά τερμάτων κατά δύο γκολ, η Μπόντο μπορούσε να εξασφαλίσει τον τίτλο με καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μόλντε.

Η τελευταία τα βρήκε σκούρα, καθώς έχανε με 2-0 μέχρι το 64', την ώρα που η Μπόντο νικούσε με το ίδιο σκορ.

Εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω, με τη Μόλντε να πετυχαίνει τρία γκολ σε 18 λεπτά και να προηγείται με 3-2 μέχρι το 89', την ώρα που η Μπραν είχε μειώσει σε 2-1 στο Μπόντο.

Στο 89ο λεπτό, η Λίλεστρομ σόκαρε τη Μόλντε ισοφαρίζοντας σε 3-3, με την Μπόντο να πανηγυρίζει ήδη το πρωτάθλημα... μέχρι να ισοφαριστεί στο 90+3'!

Έτσι η διαφορά έμεινε στους τρεις βαθμούς, με την Μπόντο Γκλιμτ να δοκιμάζεται την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μιοντάλεν, η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει και την Μόλντε να παίζει στο Χάουγκεσουντ με την αδιάφορη ομώνυμη ομάδα.