Επέστρεψε ο Μπακασέτας, στο +13 η Τραμπζονσπόρ

Η Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε στην αγωνιστική και η Τραμπζονσπόρ πέτυχε ακόμα μία νίκη ανοίγοντας κι άλλο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Επέστρεψε ο Μπακασέτας, στο +13 η Τραμπζονσπόρ

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο από εκείνο το ματς με τη Μπεσίκτας.

Από τις αρχές Νοεμβρίου είναι εκτός δράσης ο Μπακασέτας, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με την Άντανα Ντεμιρσπόρ. Η διεθνής άσος μπήκε στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό και η ομάδα του πήρε τη νίκη με σκορ 2-0.

Βασικός σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Μανώλης Σιώπης με την Τραμπζονσπόρ να πανηγυρίζει την έβδομη συνεχόμενη στην τουρκική Λίγκα. Η ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Τουρκία και άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στους 13 βαθμούς.

Ο Νουακαέμε (26') και ο Χάμσικ (54') πέτυχαν τα γκολ της ομάδας της Τραπεζούνας που είναι ασταμάτητη τη φετινή σεζόν. Την Κυριακή θα παίξει η Χατάισπορ κόντρα στη Μπασακσεχίρ, ενώ η Κόνιασπορ αγωνίζεται τη Δευτέρα κόντρα στη Μαλάτιασπορ για να φανεί πόση θα είναι η διαφορά της Τραμπζονσπόρ από τη δεύτερη θέση.