Ονειρεύονται Βαλβέρδε στη Φλαμένγκο

Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι η Φλαμένγκο θέλει για προπονητή της τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ονειρεύονται Βαλβέρδε στη Φλαμένγκο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το όνομα του να εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια. Μέχρι πριν μερικές εβδομάδες ήταν από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η χάρη του έφτασε στη Βραζιλία και τα ρεπορτάζ στη χώρα του καφέ θέλουν το όνομα του να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Φλαμένγκο. Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν πως είναι ο ιδανικός προπονητής για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του κλαμπ , ενώ γίνεται ειδική αναφορά στις επιτυχίες του με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Το ενδεχόμενο να καθίσει στην άκρη του πάγκου της Φλαμένγκο άρεσε πολύ στους οπαδούς της ομάδας. Από την άλλη οι Βραζιλιάνοι παραδέχονται πως πολύ δύσκολα ο Ισπανός κόουτς θα μετακόμιζε στη χώρα τους. Υπογραμμίζουν πως δεν "καίγεται" να αναλάβει ομάδα της Λατινικής Αμερικής αν και βρίσκεται εκτός πάγκων από τις 13 Ιανουαρίου 2020.