Έρικσεν: Πρώτη προπόνηση, μετά την καρδιακή προσβολή, στο Δανία - Φινλανδία του Euro!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πραγματοποίησε την παρθενική του προπόνηση, με την Οντένσε, από την ημέρα που υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία στο Εuro του περασμένου καλοκαιριού, συγκλονίζοντας την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Έρικσεν: Πρώτη προπόνηση, μετά την καρδιακή προσβολή, στο Δανία - Φινλανδία του Euro!

Από τα πάτρια εδάφη του Κρίστιαν Έρικσεν έρχονται ευχάριστα μαντάτα για την κατάσταση του.

Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας του, την Τετάρτη (1/12) έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα μιας προπόνησης.

Ο Έρικσεν υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανία - Φινλανδία, στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro είχε καταρρεύσει (συγκλονίζοντας την παγκόσμια κοινή γνώμη...), αφού υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο Σκανδιναβός άσος που χειρουργήθηκε, προκειμένου να του τοποθετηθεί ένας βηματοδότης, συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, με στόχο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και στο πλαίσιο αυτό έβγαλε την πρώτη του προπόνηση.

O μεσοεπιθετικός της Ίντερ, που έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, δουλεύει με τον προσωπικό του προπονητή στο γήπεδο της ομάδας που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, Οντένσε.

Συγκεκριμένα, έλαβε μέρος σε έναν συνδυασμό ασκήσεων cardio και ασκήσεων ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένης μιας άσκησης σκοποβολής.