Προαναγγελία απόκτησης του Κυριακόπουλου από τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ!

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέτ Αγκάογλου, έκανε γνωστό ότι η ομάδα της Τραπεζούντας είναι κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Κυριακόπολου από την Σασουόλο!

Προαναγγελία απόκτησης του Κυριακόπουλου από τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ!

Έτοιμη ν' αυξήσει τα μέλη της Ελληνικής ποδοσφαιρικής παροικίας στις τάξεις της είναι η Τράμπζονσπορ!

O πρόεδρος της ομάδας της Τραπεζούντας αποκάλυψε πως είναι κοντά η απόκτηση του διεθνή μπακ, Γιώργου Κυριακόπουλου από τη Σασουόλο.

Ο οποίος, εφόσον αποκτηθεί θα προστεθεί στους δύο ακόμη Έλληνες, Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη.

Δύο παίκτες που έχουν δικαιώσει τους ιιθύνοντες της Τραμπζονσπόρ με την έλευση τους.

O διεθνής αριστερός μπακ ήταν καιρό στα «ραντάρ» της ομάδας της Τραπεζούντας κι ο πρόεδρος του συλλόγου, Αχμέτ Αγκάογλου προανήγγειλε την έλευση του κι επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τους Ιταλούς.

«Πιθανότατα από τον Γενάρη θα υπάρχει και τρίτος Έλληνας παίκτης στο ρόστερ μας. Είμαστε κοντά στον Κυριακόπουλο, οι διαπραγματεύσεις με τη Σασουόλο συνεχίζονται και λογικά θα έχουν αίσιο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της «Τράμπζον», ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε εξύμνησε τους Έλληνες της ομάδας του: «Είμαστε τυχεροί γιατί ο Μπακασέτας και ο Σιώπης είναι σπουδαίοι και πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς».

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έφυγε το 2019 από την Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης με προορισμό τη Σασουόλο με την οποία μετράει 57 συμμετοχές στη Serie A με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.