Ιμπραΐμοβιτς για Λουκάκου: «Έχει μεγάλο "εγώ", θα τον βάλω στη θέση του!»

Λάδι στη... φωτιά της κόντρας του με τον Ρομέλου Λουκάκου έβαλε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε συνέντευξή του. Διαβάστε όσα απίθανα είπε ο άσος της Μίλαν!

Ιμπραΐμοβιτς για Λουκάκου: «Έχει μεγάλο "εγώ", θα τον βάλω στη θέση του!»

Μετά τη μεταξύ τους αψιμαχία στο μιλανέζικο ντέρμπι της προηγούμενης σεζόν, οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου βρίσκονται σε... πόλεμο, κάτι που ο πρώτος φρόντισε να υπενθυμίσει σε συνέντευξη που έδωσε στην ιταλική εφημερίδα «Coriere Della Sera».

Ο άσος της Μίλαν αναφέρθηκε εκτενώς στον νυν στράικερ της Τσέλσι και πρώην της Ίντερ, τονίζοντας ότι ελπίζει να τον συναντήσει (εντός γηπέδων) ώστε να τον... βάλει στη θέση του!

«Ο Λουκάκου έχει μεγάλο "εγώ", πιστεύει ότι είναι πρωταθλητής και πραγματικά δυνατός. Αλλά μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε και όταν κάποιος μπαίνει από κάτω με το κεφάλι κάτω, τον βάζω στη θέση του. Λοιπόν, τον χτύπησα στο... γλυκό του σημείο. Στα βουντού της μαμάς του. Και έχασε τον έλεγχο.

Αν και εξακολουθώ να έχω μια τρομερή αμφιβολία… χάσαμε αυτό το ντέρμπι. Αποβλήθηκα. Μετά τραυματίστηκα. Έγιναν πολλά άσχημα πράγματα. Είδατε ότι τα τελετουργικά του Λουκάκου τελικά έπιασαν;

Ζήτησα από τους πιστούς φίλους μου να προσευχηθούν για μένα. Πρέπει να τακτοποιήσω τον λογαριασμό και μαζί του. Ελπίζω να τον συναντήσω σύντομα. Στο δρόμο; Όχι, αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λυθούν στο γήπεδο. Δεν μισώ κανέναν, πόσω μάλλον τον Λουκάκου».