Επίθεση ληστών στον Γκάμπριελ της Άρσεναλ, τον χτύπησαν με ρόπαλο του μπέιζμπολ!

Θύμα ληστείας έπεσε ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες καθώς δύο κουκουλοφόροι τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και προσπάθησαν να του πάρουν τα κλειδιά του αμαξιού του χτυπώντας τον με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Επίθεση ληστών στον Γκάμπριελ της Άρσεναλ, τον χτύπησαν με ρόπαλο του μπέιζμπολ!

Κακό συναπάντημα είχε ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες της Άρσεναλ, που τα έβαλε με ένοπλους ληστές, οι οποίοι τον χτύπησαν με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των «κανονιέρηδων», καθώς δύο κουκουλοφόροι τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και προσπάθησαν να του πάρουν τα κλειδιά του αμαξιού του...

Οι ληστές τον απείλησαν κρατώντας ρόπαλο του μπέιζμπολ την ώρα που ο Γκάμπριελ πάρκαρε το αμάξι του στο γκαράζ του σπιτιού του, ο Νοτιαμερικάνος δεν πανικοβλήθηκε, αντιστάθηκε, όμως δέχθηκε επίθεση από τους δύο ληστές.

Μαζί του ήταν και ένας φίλος του, ενώ ο Γκάμπριελ έβγαλε αρχικά το ρολόι του και έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στους αδίστακτους ληστές.

Το βίντεο της επίθεσης από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού του:

O μάνατζερ της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, μαθαίνοντας τα καθέκαστα δήλωσε «σοκαρισμένος», αλλά εξήρε τον χαρακτήρα και την αντίδραση του παίκτη του:

«Έδειξε χαρακτήρα, είδατε την αντίδραση του. Τα εύσημα μου. Κι ήταν καλά μετά το συμβάν. Σοκαρισμένος ασφαλώς αλλά η ομάδα του προσφέρει τα απαραίτητα για να ξεχάσει το περιστατικό να μάθει απ' αυτό και να συνεχίσει τη ζωή του...»