Ο διευθυντής του «France Football» δεν απέκλεισε να δοθεί η «Χρυσή Μπάλα» του 2020 στον Λεβαντόφσκι

Ανοικτό το ενδεχόμενο ν' αποδοθεί η «Χρυσή Μπάλα» του 2020, που δεν απονεμήθηκε λόγω κορονοϊού, πέρσι, στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, άφησε, με δηλώσεις του, ο, διευθυντής του «France Football», Πασκάλ Φερέ.

Ο διευθυντής του «France Football» δεν απέκλεισε να δοθεί η «Χρυσή Μπάλα» του 2020 στον Λεβαντόφσκι

Μιλώντας στην Γερμανική ιστοσελίδα «watson.de», ο διευθυντής του «France Football», Πασκάλ Φερέ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ν' αποδοθεί στον Ρόμπερτς Λεβαντόβσκι η «Χρυσή Μπάλα» του 2020 η οποία δεν απονεμήθηκε ποτέ, πέρσι, λόγω κορονοϊού.

Ο Φερέ πήρε την...ασίστ του Λιονέλ Μέσι ο οποίος δήλωσε, δημόσια, ότι ο Πολωνός άξιζε την κορυφαία ποδοσφαιρική διάκριση για την περασμένη χρονιά και θα έπρεπε να την έχει στο παλμαρέ του:

«Όλοι ξέρουν ότι θα ήσουν ο νικητής την περασμένη σεζόν Θεωρώ ότι το"France Football" πρέπει να σου δώσει τη "Χρυσή Μπάλα" του 2020. Την αξίζεις και θα έπρεπε να την έχεις πάρει σπίτι σου», δήλωσε ο, 7ακις (ρέκορντμαν) κάτοχος του βραβείου Αργεντινός.

Ερωτηθείς σχετικά ο διευθυντής του «France Football», άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Λεβαντόβσκι εν τέλει να λάβει την περσινή Χρυσή Μπάλα.

«Αυτό που είπε ο Μέσι ήταν όμορφο και έξυπνο. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις. Μπορούμε να το σκεφτούμε και ταυτόχρονα πρέπει να σεβαστούμε την ιστορία της Χρυσής Μπάλας, που είναι βασισμένη σε ψηφοφορίες. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο Λεβαντόβσκι θα έπαιρνε τη Χρυσή Μπάλα το 2020, γιατί δεν έγινε ποτέ ψηφοφορία. Αλλά για να είμαστε ειλικρινής, ο Λεβαντόβσκι είχε πολύ μεγάλες πιθανότητες».

Δεν ψήφισε τον Μέσι, αλλά τον Πολωνό ο Φερέ!

Όσον αφορά τις όποιες αντιδράσεις για την 7η νίκη του Μέσι, ο Φερέ ήταν ξεκάθαρος. «Η Χρυσή Μπάλα βασίζεται σε ένα δημοκρατικό σύστημα. Ψηφίζουν 170 και την έδωσαν στον Μέσι. Προσωπικά, δεν τον ψήφισα πρώτο. Έβαλα τον Λεβαντόβσκι , αλλά πιστεύω ότι και ο Μέσι την αξίζει».