Μάντσεστερ Γ.: Ο Καντονά «ανακοίνωσε» ότι είναι ο νέος τεχνικός κι ο Ρότζερς πως δεν μιλά μαζί της!

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Ιnstagram ο Ερίκ Καντονά «ανακοίνωσε» ότι αναλαμβάνει μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, ενώ ο Μπρένταν Ρότζερς διέψευσε τις πληροφορίες ότι αφήνει τη Λέστερ για τους «κόκκινους διαβόλους», που ψάχνουν το διάδοχο του Σόλσκιερ!

Μάντσεστερ Γ.: Ο Καντονά «ανακοίνωσε» ότι είναι ο νέος τεχνικός κι ο Ρότζερς πως δεν μιλά μαζί της!

Αν δεν είναι ...τρολάρισμα (από τα συνηθισμένα στα οποία επιδίδεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια...) τότε πρόκειται για την είδηση της χρονιάς!

Στην Αγγλία τουλάχιστον...

Την ώρα που η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητεί το διάδοχο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Ερίκ Καντονά "χτύπησε" μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram «ανακοινώνοντας» πως θα είναι εκείνος ο νέος μάνατζερ των «κόκκινων διαβόλων»!

Σε video διάρκειας ολίγων δευτερολέπτων, «βασιλιάς Έρικ» των φίλων της αγγλικής ομάδας «γνωστοποίησε» πως εκείνος θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως πολύ σύντομα θα δώσει στη δημοσιότητα και τα ονόματα των ανθρώπων που θα τον πλαισιώσουν, ως μέλη του προπονητικού επιτελείου του!

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος Γάλλος μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής με την κόκκινη φανέλα (1992-1997) κατακτώντας σε αυτό το διάστημα 4 πρωταθλήματα (βασικός υπαίτιος που τελείωσε η ανομβρία τίτλων επί 26 χρόνια για την πολυνίκη ομάδα τoυ Αγγλικού ποδοσφαίρου), 2 Κύπελλα και 3 Charity Shield.

Κι ενώ η «ανακοίνωση» Καντονά ήταν «κεραυνός εν αιθρία» (αφού από πουθενά δεν προέκυπτε ότι είναι υποψήφιος για τον πάγκο), ο Μπρένταν Ρότζερς, που είχε ακουστεί ως διάδοχος του Σόλσκιερ κι ότι διαπραγματεύεται το ...ξέκοψε, διαψεύδοντας τη φιλολογία, δηλώνοντας... πιστός στην Λέστερ!

«Πρώτον, είναι πραγματικά αγένεια από μέρους σας να κάνετε την ερώτηση όταν υπάρχει ένας προπονητή στη θέση αυτή, έναν καλό προπονητή και έναν καλό άνθρωπο, ο οποίος εργάζεται στον σύλλογο», δήλωσε αρχικά ο Ρότζερς αναφερόμενος στον, υπηρεσιακό, Μάικλ Κλαρκ.

«Δεύτερον, δεν μπορώ πραγματικά να το σχολιάσω γιατί είναι κάτι που δεν είναι αλήθεια. Είμαι εδώ ως προπονητής της Λέστερ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ, έχω το προνόμιο του να είμαι εδώ και είμαι πλήρως αφοσιωμένος στους παίκτες, τον σύλλογο, τη διοίκηση. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλος ο άλλος "θόρυβος" γύρω από αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε», τόνισε ο 48χρονος κόουτς.

Ο Βορειοϊρλανδός, τεχνικος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τις «αλεπούδες» μέχρι το καλοκαίρι του 2025.