Μπάγερν Μονάχου: Θετικός στον κορονοϊο ο (ανεμβολίαστος) Τσούπο Μότινγκ

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε ότι ο, Καμερουνέζος, Τσούπο Μότινγκ, ένας από τους πέντε ανεμβολίαστους παίκτες της, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό

Μπάγερν Μονάχου: Θετικός στον κορονοϊο ο (ανεμβολίαστος) Τσούπο Μότινγκ

Στην ανακοίνωση ότι ο, εκ των πέντε ανεμβολίαστων παικτών της, Έρικ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ είναι θετικός στον κορονοϊό προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου.

Το ζήτημα της πανδημίας συνεχίζει να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της πρωταθλήτριας Γερμανίας, αφού ο 32χρονος Καμερουνέζος επιθετικός διαγνώστηκε με Covid-19.

Παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, ενώ αισθάνεται καλά παρ' όλη την περιπέτεια της υγείας του.

Πρακτικά δεν άλλαξε και πολύ η κατάσταση του, πάντως, αφού ήταν ήδη σε απομόνωση από την ομάδα του, όπως και άλλοι τέσσερις παίκτες που δεν έχουν κάνει εμβόλιο (Κίμιχ, Κουζάνς, Γκνάμπρι, Μουσιάλα), ενώ κατά πληροφορίες υπάρχει και στάση πληρωμών τους γι' αυτό το διάστημα, προκαλώντας μεγάλες διχογνωμίες στη Γερμανική κοινωνία.

Πάντως, σύμφωνα με το Kicker, οι Τζαμάλ Μουσιάλα και Σέρζ Γκνάμπρι άλλαξαν... ρότα και έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου.