Στη φυλακή ο Μίκολι για σχέσεις με τη Μαφία και εκβιασμό!

Στο κενό έπεσε η έφεση που άσκησε ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός Φαμπρίτσιο Μίκολι κατά της απόφασης που τον βρήκε ένοχο για υποθέσεις εκβιασμό και σχέσεων με την Μαφία και ήδη οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα για να εκτίσει την ποινή των 3,5 ετών φυλάκισης

Στη φυλακή ο Μίκολι για σχέσεις με τη Μαφία και εκβιασμό!

Δίχως αντίκρισμα ήταν, εκ νέου, η έφεση που άσκησε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι κατά της ποινής που του είχες επιβληθεί για σχέσεις με την Μαφία και εκβιασμό κι έτσι ο βραχύσωμος (μόλις 168 εκατοστά) Ιταλός, παλαίμαχος, επιθετικός ήδη εκτίει φυλάκιση 3,5 ετών!

Ο 42 χρονος πριν από περίπου έξι χρόνια κρέμασε τα παπούτσια του, έχοντας, σε 597 συμμετοχές, μετρήσει 221 γκολ και 77 ασίστ, με τις φανέλες (μεταξύ άλλων) των Τερνάνα, Περούτζια, Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Παλέρμο, Μπενφίκα και Λέτσε.

Μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση άρχισε η άνομη δράση του.

Ο Μίκολι, όπως παραδέχτηκε, ζήτησε τη βοήθεια της Μαφίας για να πάρει πίσω χρήματα που είχε δανείσει ο πρώην φυσιοθεραπευτής της Παλέρμο, Τζόρτζιο Γκασπαρίνι, σε τρίτο πρόσωπο, για την αγορά ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την ποινή φυλάκισης για εκβιασμό.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η δικαστική διαμάχη του Μίκολι είχε ξεκινήσει το 2017 όταν τότε το δικαστήριο του είχε επιβάλλει συγκεκριμένη ποινή η οποία διατηρήθηκε στο ακέραιο.

Μάλιστα ο Μίκολι παρουσιάστηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Ροβίγκο μόνος του μαθαίνοντας το βράδυ της Τρίτης (23.11) ότι έπεσε στο κενό η έφεση του και πριν του επιδοθεί η εκτέλεση της δικαστικής απόφασης που υπεγράφη από την Εισαγγελία του Παλέρμο το πρωί της Τετάρτης.