Εισαγγελική πρόταση 6μηνης φυλάκισης κι απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για το μπουκάλι στον Παγέ!

Ο Εισαγγελέας πρότεινε εξάμηνη φυλάκιση και στέρηση εισόδου στα γήπεδα για πέντε χρόνια στον οπαδό της Λιόν που πέταξε το μπουκάλι τραυματίζοντας τον Ντιμιτρί Παγέτ και διακόπτωντας το ματς της περασμένης Κυριακής, με την Μαρσέιγ, για τη Ligue 1

Εισαγγελική πρόταση 6μηνης φυλάκισης κι απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για το μπουκάλι στον Παγέ!

Η δίκη του οπαδού της Λιόν που έριξε το μπουκάλι στον Ντιμίτρι Παγέτ με αποτέλεσμα να διακοπεί, οριστικά, η αναμέτρηση των «λιονέ» με τη Μαρσέιγ, συνεχίστηκε με τον εισαγγελέα να προτείνει εξάμηνη φυλάκιση και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε χρόνια.

Ο Γάλλος δικαστικός λειτουργός ανέφερε στην πρότασή του ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε κατόπιν πρόθεσης, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Μάλιστα φαίνεται ότι αμέσως μετά την ενέργειά του είχε μια ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, για το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και ο ίδιος το αρνήθηκε στην απολογία του.

Ο εισαγγελέας τόνισε ότι δεν πρέπει να δείχνει η Γαλλική Πολιτεία ανοχή στα περιστατικά βίας, ότι αυτά είναι σοβαρά και ότι πρέπει να τιμωρηθούν.

Ο συνήγορός του κατηγορουμένου αντέδρασε, θεωρώντας υπερβολική την ποινή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οπαδόςστο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απάτη, ενώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ένας οπαδός της Λιόν ζήτα ως αποζημίωση 500 ευρώ για δύο καρέκλες που έσπασε, τις οποίες είχε αγοράσει μέσω εισιτηρίου διαρκείας.