Σόουζα: «Δεν περίμενα να γυρίσω στη Ρουμανία, ούτε ως τουρίστας...»

Ο πρώην αμυντικός του Άρη, Ούγκο Σόουζα μίλησε για την επιστροφή του στη Ρουμανία και τις προτάσεις που είχε από την Ελλάδα.

Σόουζα: «Δεν περίμενα να γυρίσω στη Ρουμανία, ούτε ως τουρίστας...»

Σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας μίλησε ο πρώην αμυντικός του Άρη, Ούγκο Σόουζα, ο οποίος πέρσι έπαιξε στην Άστρα Γκιούργκιου και φέτος είναι στη Σέπσι.

«Δεν περίμενα ότι θα γυρίσω στη Ρουμανία, ούτε σαν τουρίστας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι τρελό. Έπαιξα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία εκεί πέρα, ήμουν χαρούμενος. Μετά κάτι έγινε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Υπήρξαν τρεις ομάδες από εκεί που με ήθελαν, αλλά ο Μπόγκνταν Μάρα και ο Ντάνι Κομάν με έπεισαν να υπογράψω στην Άστρα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον οποίο είχαμε μεγάλες κόντρες στη Θεσσαλονίκη, εγώ στον Άρη κι αυτός στον ΠΑΟΚ, τους μίλησε με πολύ καλά λόγια για μένα. Και ο Έντι Ιορντανέσκου, που ήταν να αναλάβει προπονητής στην Άστρα, με έπεισε να επιστρέψω στη Ρουμανία. Μάλιστα γνωρίζει καλά τα ελληνικά, όπως και εγώ. Τελικά εγώ υπέγραψα, εκείνος όμως όχι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σόουζα.

«Άνθρωποι της Σέπσι επικοινώνησαν μαζί μου. Ήμουν έτοιμος να φύγω από τη Ρουμανία. Με πήραν τηλέφωνο και τους απάντησα: ‘‘Ειλικρινά δεν θέλω να συνεχίσω στη Ρουμανία, σας ευχαριστώ’’ και μου ζήτησαν να βρεθούμε για να πιούμε έναν καφέ. Μου παρουσίασαν το πρότζεκτ, τους έλεγα συνεχώς ότι περίμενα να φύγω, να πάω στην Ελλάδα. Μετά επέμειναν, μου παρουσίασαν τις ιδέες τους και τελικά υπέγραψα», υπογράμμισε ο Πορτογάλος αμυντικός.