Συμβαίνει στη Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα βασικό (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας έπαιξε βασικός στο 4-0 της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ και οι Reds συνεχίζουν τις εξαιρετικές επιδόσεις με τον Έλληνα μπακ βασικό.

Συμβαίνει στη Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα βασικό (vid)

Η Λίβερπουλ διέλυσε με σκορ 4-0 την Άρσεναλ στο Άνφιλντ με τον Κώστα Τσιμίκα να παίζει βασικός όπως αναμενόταν. Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκίνησε τον Έλληνα μπακ, ο οποίος γι' ακόμα μία φορά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Για τον Τσιμίκα αυτό ήταν το τέταρτο φετινό παιχνίδι στην Premier League που έπαιξε βασικός και γι' ακόμα μία φορά δικαίωσε τον Γερμανό προπονητή. Φάνηκε άλλωστε και από το γεγονός ότι πολλές φορές η Λίβερπουλ επιτέθηκε από τη δική του πλευρά.

Ο Τσιμίκας θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς και με ασίστ αν στο πρώτο μέρος ο Σαλάχ έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από υπέροχη προσπάθεια του Έλληνα μπακ. Το φοβερό, όμως, είναι ότι όποτε παίζει ο Τσιμίκας οι Reds δεν δέχονται γκολ και φτάνουν και σε άνετες νίκες.

Συγκεκριμένα σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια του "Τσίμι" η Λίβερπουλ έχει σημειώσει 12 γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα. Έχει νικήσει με 3-0 τη Νόριτς, 2-0 τη Μπέρνλι, 3-0 την Κρίσταλ Πάλας και τώρα με 4-0 την Άρσεναλ. Εκτός από αυτά τα τέσσερα ματς που έχει παίξει βασικός έχει αγωνιστεί ακόμα δύο φορές ως αλλαγή.