Bundesliga: Τρίτο σερί διπλό η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Φράιμπουργκ (2-0)!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 2-0 στο Φράϊμπουργκ κι έφτασε τα τρεις νίκες εκτός έδρας, σε όλες τις διοργανώσεις  Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Τρίτο σερί διπλό η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Φράιμπουργκ (2-0)!

Παρά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με φόρα από τις δύο εκτός έδρα νίκες επί Ολυμπιακού και Γκρόιτερ Φιρτ συνέχισε από εκεί που είχε μείνει πηγαίνοντας στο Φράιμπουργκ.

Στο εναρκτήριο ματς του Κυριακάτικου προγράμματος της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga επικράτησε 2-0

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με Γκρίφο και Χέλερ, αλλά ο Τραπ ήταν σε ετοιμότητα.

Τελικά, κόντρα στην ροή του αγώνα, η Άιντραχτ πήρε το προβάδισμα με τον Λίντστρεμ να… ανοίγει λογαριασμό, στην 10η συμμετοχή του στο γερμανικό πρωτάθλημα, κάνοντας το 0-1

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Κόστιτς πέτυχε το 0-2 μ' εκτέλεση φάουλ κι έτσι η Φράιμπουργκ απώλεσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το εντός έδρας ρεκόρ σερί αήττητων παιχνιδιών, που είχε το 2012 με 10, και παράλληλα έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική, μένοντας τρίτη και στο -6 από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου

Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, το 1-1 μεταξύ Μάιντς και Κολωνίας διεύρυνε σε πέντε ματς το αήττητο σερί της πρώτης και το μη νικηφόρο της δεύτερης.

Τα ματς του Σαββάτου

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας βρέθηκε η Ουνιόν Βερολίνου μετά τη νίκη επί της Χέρτα με 2-0. Στο 8ο λεπτό ο Αβονίγι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Τρίμελ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Ιδανικά εκμεταλλεύθηκε την γκέλα της Μπάγερν η Ντόρτμουντ το απόγευμα του Σαββάτου, πλησιάζοντας τους Βαυαρούς στον πόντο! Η Μπορούσια δυσκολεύθηκε μεν απέναντι στη Στουτγκάρδη, όμως με γκολ του Μάρκο Ρόις στο φινάλε πήρε τη νίκη με 2-1.

Στα άλλα απογευματινά παιχνίδια του Σαββάτου για τη 12η αγωνιστική, οι Χόφενχαϊμ, Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν πήραν νίκες απέναντι σε Λειψία, Γκρόιτερ και Μπόχουμ αντίστοιχα, ενώ η Βόλφσμπουργκ έσωσε τον βαθμό στην έδρα της Αρμίνια με 2-2.

Την Παρασκευή 20/11

Μία μεγάλη έκπληξη μας επιφύλασσε η επανέναρξη της Bundesliga. Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με σκορ 2-1 της Μπάγερν και την υποχρεώσει στη δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε στο σκορ στο 23' με τον Πέντερσεν και στο 36' ο Χαν έκανε το 2-0. Ο Λεβαντόφσκι μείωσε σε 2-1 στο 38', αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να σώσει ούτε την ισοπαλία.

Το προφίλ της 12ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/11

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 2-1
(23' Πέντερσεν, 36' Χαν - 38' Λεβαντόφσκι)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11

Αρμίνια Μπίλεφελντ - Βόλφσμπουργκ 2-2
(11' Οκουγκάουα, 54' πέν. Κλος - 62' Βέγκχορστ, 63' Ενμέτσα)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπόχουμ 1-0
(3' Αντλί)

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη 2-1
(56' Μάλεν, 85' Ρόις - 63' Μάσιμο)

Γκλάντμπαχ - Γκρόιτερ Φιρτ 4-0
(9', 57' Χόφμαν, 28' Νόιχαους, 43' Πλέα)

Χόφενχαϊμ - Λειψία 2-0
(12' Σαμασέκου, 68' Νταμπούρ)

Ουνιόν Βερολίνου - Χέρτα 2-0

(8' Αβονίγι - 30' Τρίμελ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/11

16.30: Φράιμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

18.30: Μάιντς - Κολωνία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ