Θετικός στον κορονοϊό ο ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, έχει τεθεί σε καραντίνα και θα χάσει το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον, όπως και τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League

Θετικός στον κορονοϊό ο ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού και λόγω της απομόνωσης στην οποία πρέπει να τεθεί, θα χάσει μεταξύ άλλων το παιχνίδι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League την επόμενη Τετάρτη (24/11).

Ο 30χρονος μέσος εμφάνισε θετικό δείγμα σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που πραγματοποίησε στην πατρίδα του, και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μπει σε απομόνωση για 10 μέρες σύμφωνα με τους αγγλικούς κανονισμούς.

Αυτά αποκάλυψε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντε Μπρόινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στο ματς με την Παρί για τους ομίλους του Champions League.

Από την πορεία της υγείας και τα αποτελέσματα στα νέα τεστ που θα υποβληθεί ο Βέλγος θα κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Γουέστ Χαμ την άλλη εβδομάδα.