Φενέρμπαχτσε: Κρίνεται το μέλλον του Περέιρα με τη Γαλατασαράι

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Βίτορ Περέιρα και σύμφωνα με τους Τούρκους κόντρα στη Γαλατασαράι κρίνεται το μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε.

Φενέρμπαχτσε: Κρίνεται το μέλλον του Περέιρα με τη Γαλατασαράι

Το σαββατοκύριακο περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι για το τουρκικό πρωτάθλημα. Για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά και μάλιστα τα Μέσα στη γειτονική χώρα έχουν φτάσει στο σημείο να τονίζουν πως ο Βίτορ Περέιρα παίζει το κεφάλι του σε αυτό το παιχνίδι.

Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν πως το παιχνίδι της Φενέρ με τη Γαλατά είναι πολύ κρίσιμο για το μέλλον του Περέιρα παρά τις διαβεβαιώσεις του Αλί Κοτς πως δεν υπάρχει θέμα με τον Πορτογάλο προπονητή.

Μετά τις παρεμβάσεις του προέδρου της Φενέρμπαχτσε ο Βίτορ Περέιρα προχωράει σε αλλαγή του συστήματος. Ήδη στις δοκιμές που έκανε ενόψει της Γαλατασαράι έδειξε ότι ετοιμάζεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Σε αυτό το σύστημα θα βρει θέση και ο Οζίλ με τους Τούρκους να περιμένουν πως και πώς να δείξει το καλό του πρόσωπο.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το μέλλον του Βίτορ Περέιρα θα καθορίσει και τη μεταγραφική στρατηγική που θα ακολουθήσει η ομάδα τον Ιανουάριο. Αυτό που προέχει, όμως, τούτη τη στιγμή είναι η Φενέρ να πάρει το ντέρμπι με τη Γαλατά, διότι σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα και ενόψει Ολυμπιακού.