Ποστέκογλου: «Θα παραμείνει εκτός αγώνων της Σέλτικ ο Γιακουμάκης»

Ο τραυματισμός του Γιώργου Γιακουμάκη στο γόνατο δεν είναι σοβαρός, ωστόσο δεν του επιτρέπει προς το παρόν να υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό της Σέλτικ, Άγγελο Ποστέκογλου, για τον αμέσως επόμενο αγώνα των Καθολικών.

Ποστέκογλου: «Θα παραμείνει εκτός αγώνων της Σέλτικ ο Γιακουμάκης»

Τραυματίας παραμένει ο Γιώργος Γιακουμάκης και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τη γραμμή πυρός της Σέλτικ στην αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή της.

Το παραπάνω κατέστησε σαφές ο προπονητής της σκωτσέζικης ομάδας Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος έκανε μια αναφορά στην απουσία του διεθνούς Έλληνα επιθετικού εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Νταντί, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

«Ο Γιακουμάκης χτύπησε το γόνατό του στον αγώνα με την Νταντί. Συνέχισε να παίζει, αλλά δεν ένιωθε καλά αμέσως μετά. Το ελέγξαμε και δεν είναι τίποτα σοβαρό. Αλλά μάλλον χρειάζεται να μείνει εκτός. Έχουμε ήδη περάσει μία εβδομάδα από αυτό, οπότε ελπίζουμε να μην είναι πολύ μακριά», είπε συγκεκριμένα ο Ποστέκογλου, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αδυναμία του Γιακουμάκη να τεθεί στη διάθεσή του στο ματς κόντρα στη Λίβιγκστον μεθαύριο (20/11) στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Και κατέληξε ο νέος προπονητής της Σέλτικ: «Θα μπορούσε να επιστρέψει την επόμενη αγωνιστική, όταν θα φιλοξενήσουμε την Αμπερντίν στο "Σέλτικ Παρκ", αφού είναι σημαντικό προς το παρόν να ξεκουραστεί για να επιστρέψει στο εκατό τοις εκατό».