Φυλακισμένος έως τις 22 Δεκεμβρίου, τουλάχιστον, ο Μεντί...

Στις 22 Δεκεμβρίου ορίστηκε η νέα προκαταρκτική ακρόαση για τις έξι κατηγορίες βιασμού και μιας σεξουαλικής επίθεσης, σε βάρος τεσσάρων γυναικών,  που αντιμετωπίζει ο Μπενζαμέν Μεντί, ο οποίος μέχρι τότε θα μείνει προφυλακιστέος

Φυλακισμένος έως τις 22 Δεκεμβρίου, τουλάχιστον, ο Μεντί...

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι μόνο για τους ...λεβέντες, όπως αναφέρει το εν λόγω λαϊκό άσμα, αλλά και για τον... Μπενζαμέν Μεντί ο οποίος θα παραμείνει πίσω τους τουλάχιστον μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Κι αυτό γιατί τότε ορίστηκε η νέα προκαταρκτική ακρόαση για τις έξι κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει ο Γάλλος, διεθνής, αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι

Μέχρι τότε το δικαστήριο του Τσέστερ αποφάσισε την παράταση της κράτησης του 27χρονου στη φυλακή του Άλτκορς, βόρεια του Λίβερπουλ.

Τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο πρώην άσος της Μονακό - ο οποίος θα συμπληρώσει τέσσερις μήνες (σ. από τα τέλη Αυγούστου) προφυλακιστέος - θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που τον επιβαρύνουν, οι οποίες πλέον αυξήθηκαν και αφορούν έξι βιασμούς αλλά και μια σεξουαλική επίθεση εις βάρος τεσσάρων γυναικών.