Τραυματίας ο Φέλιξ, ανησυχία στην Ατλέτικο ενόψει Μίλαν

Μετά τους Αντουάν Γκριεζμάν και Φελίπε που τιμωρήθηκαν από την UEFA, εκτός δράσης θα μείνει και ο Ζοάο Φέλιξ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μίλαν στο Champions League.

Τραυματίας ο Φέλιξ, ανησυχία στην Ατλέτικο ενόψει Μίλαν

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο «στρατόπεδο» της Ατλέτικο Μαδρίτης για τις πολλές και σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μίλαν την προσεχή Τετάρτη (24/11) για την και προτελευταία αγωνιστική του Champions League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να παραμείνουν στο «κόλπο» της πρόκρισης στους «16» του θεσμού, αφού βρίσκονται στην τρίτη θέση του γκρουπ με μόλις έναν πόντο λιγότερο από την δεύτερη Πόρτο.

Από το συγκεκριμένο ματς με τους «ροσονέρι» στη Μαδρίτη θα απουσιάζουν οι Αντουάν Γκριεζμάν και Φελίπε που τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού από την UEFA. Αυτό όμως δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή των πρωταθλητών Ισπανίας, Ντιέγκο Σιμεόνε, μιας και στην ομάδα προέκυψε πρόβλημα και με τον Ζοάο Φέλιξ.

Ο νεαρός επιθετικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά την διάρκεια της προπόνησης και στην Ατλέτικο περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων για να ενημερωθούν για το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως, τονίζουν πως η παρουσία του Φέλιξ στο παιχνίδι με τη Μίλαν είναι εξαιρετικά αμφίβολη.