Ραϊόλα για μεταγραφή Ντοναρούμα: «Δεν κάνω τον ταξιτζή…»

Ο γνωστός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα απάντησε στις κριτικές για την μεταγραφή του πελάτη του, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, στην Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μίλαν.

Ραϊόλα για μεταγραφή Ντοναρούμα: «Δεν κάνω τον ταξιτζή…»

Μία απάντηση στις κριτικές που δέχτηκε για την μεταγραφή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα από τη Μίλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι που μας πέρασε έδωσε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του Ιταλού τερματοφύλακα, Μίνο Ραϊόλα.

Ο διεθνής άσος σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την δυσφορία του για τον χρόνο συμμετοχής του στις αναμετρήσεις των «πρωτευουσιάνων» σημειώνοντας πως: «Με ενοχλεί να είμαι στον πάγκο».

Ο 22χρονος μετράει μόλις 7 συμμετοχές από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη φανέλα βασικού από τον συμπαίκτη του στον σύλλογο, Κέιλορ Νάβας.

«Δεν έφερα εγώ τον Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κάνω τον ταξιτζή. Εγώ ενδιαφέρομαι για τα συμφέροντα των παικτών που εκπροσωπώ και δεν μετανιώνω για κάτι. Θεωρώ πως δεν έχει ενοχληθεί από την κατάσταση με τον Νάβας. Είναι απλά μία νέα φάση για εκείνον και όχι μία ιδιαίτερη φάση», σημείωσε ο Ραϊόλα για την υπόθεση.

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του με τη νέα του ομάδα και δεν είμαι εγώ που πήρα παίκτη μακριά από την Μίλαν».