Εκτός πάγκων ο Ζιντάν ως το καλοκαίρι

Την επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν να παραμείνει μακριά από τους προπονητικούς πάγκους ως το καλοκαίρι αποκαλύπτει η «Bild», βάζοντας «φρένο» και στις βλέψεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρόσληψή του.

Εκτός πάγκων ο Ζιντάν ως το καλοκαίρι

Τι κι αν το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αντικατάσταση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Γάλλος τεχνικός όχι μόνο δεν προτίθεται να περάσει το κατώφλι του «Ολντ Τράφορντ για να διαδεχτεί τον Νορβηγό, αλλά θα παραμείνει εκτός πάγκων ως το καλοκαίρι. Αυτό αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η γερμανική «Bild», σημειώνοντας πως ο «Ζιζού» επιθυμεί να ξεκουραστεί και να σκεφτεί το μέλλον του.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, φαίνεται να κερδίσει έδαφος το ενδεχόμενο παραμονής του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που τόνιζαν και τα βρετανικά Μέσα από τη στιγμή που δεν υπάρχει άμεσα αντικαταστάτης για να διαδεχτεί τον Σόλσκιερ.

Υπενθυμίζεται ότι την φετινή αγωνιστική περίοδο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν απογοητεύσει με την πορεία τους στην Premier League, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -9 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, ενώ στα τελευταία 6 παιχνίδια τους στην κατηγορία μετρούν μόλις μία νίκη.