Ραϊόλα για Πογκμπά - Γιουβέντους: «Δεν απαγορεύω τα όνειρα. Θα δούμε τι θα γίνει»

Ανοιχτό άφησε ο ατζέντης του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, το ενδεχόμενο επιστροφής του Γάλλου μέσου στη Γιουβέντους.

Ραϊόλα για Πογκμπά - Γιουβέντους: «Δεν απαγορεύω τα όνειρα. Θα δούμε τι θα γίνει»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Γιουβέντους για την επιστροφή του Πολ Πογκμπά στον σύλλογο. Πολύ περισσότερο μάλιστα, μετά και τις δηλώσεις του ατζέντη του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει ο πελάτης του στον σύλλογο του Τορίνο.

Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και παρότι ο σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη για να ανανεώσουν την συνεργασία τους, εν τούτοις ο 28χρονος ακόμα δεν έχει απαντήσει στην προσφορά.

Ο Ραϊόλα βρέθηκε στη Συνέλευση της «IAFA» (Italian Football Agent) στη Ρώμη και όταν ρωτήθηκε για το όνειρο των φίλων της Γιουβέντους να δουν τον Πογκμπά και πάλι με τα χρώματα της ομάδας τους, απάντησε:

«Το να ονειρεύεσαι είναι δωρεάν, όσοι δεν ονειρεύονται είναι νεκροί. Δεν απαγορεύω τα όνειρα σε κανέναν, τα κάνω κι εγώ κάθε μέρα, οπότε ας ονειρευόμαστε, είναι καλό. Τότε να δούμε αν θα γίνουν πραγματικότητα.

Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με την Γιουνάιτεντ. Ας δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να σταματήσω κανέναν από το να ονειρευτεί τον Πολ στην Γιουβέντους. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά όταν μιλάμε για τον Πογκμπά στην Αγγλία, ακόμη και οι νεκροί ξυπνάνε...».