Πανό στήριξης στον Αγκουέρο από τους Αργεντινούς διεθνείς πριν το ματς με την Βραζιλία!

Οι Αργεντινοί διεθνείς κατά την αναμνηστική φωτογραφία τους πριν την μεγάλη αναμέτρηση με την Βραζιλία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέδειξαν ότι δεν ξεχνούν τον Σέρχιο Αγκουέρο που είναι στα ...πιτς λόγω καρδιακών αρρυθμιών, υψώνοντας σχετικό πανό στήριξης στον παίκτη της Μπαρτσελόνα!

Πανό στήριξης στον Αγκουέρο από τους Αργεντινούς διεθνείς πριν το ματς με την Βραζιλία!

Παρά το κυνήγι της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ και την έξαψη για το Σούπερκλάσικο, των Εθνικών ομάδων, με τη Βραζιλία Αργεντινοί διεθνείς δεν ξέχασαν τον μεγάλο απόντα και φρόντισαν να δείξουν ότι τον έχουν στο μυαλό τους κι είναι νοερά στο πλάι του.

Για τον Σέρχιο «Κουν» Αγκουέρο ο λόγος, με τον Μέσι και την ...παρέα του να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Σαν Χουάν με ένα πανό στα χέρια με το οποίο έστειλαν μήνυμα στήριξης στον 33χρονο επιθετικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι στα ...πιτς λόγω καρδιακών αρρυθμιών και θα μείνει εκτός δράσης για κάποιους μήνες.

Άλλωστε οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν συμπαίκτες του στην Εθνική, ενώ ο αρχηγός Μέσι είναι επιστήθιος φίλος και κουμπάρος του.

Στο πανό το μήνυμά τους, προς εκείνον, πριν το 0-0 με την «σελεσάο» (που έστειλε αμφότερες στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ) ανέφερε: «Πάμε Κουν, είμαστε όλοι μαζί σου!».