Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πιθανό να μείνει ο Σόλσκιερ στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «manchester evening news» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει την λύση την συνεργασίας της με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μόνο όταν έρθει σε συμφωνία με τον διάδοχο του Νορβηγού τεχνικού.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πιθανό να μείνει ο Σόλσκιερ στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν»

Ειλημμένη φαίνεται τελικά ότι είναι η απόφαση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το ερώτημα όμως που παραμένει, είναι το πότε θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ποιος θα είναι τελικά ο διάδοχος του Νορβηγού στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου.

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν και τον Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των «κόκκινων διαβόλων», εν τούτοις φαβορί για τη θέση φαίνεται πως είναι ο Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ.

Όπως σημειώνει ωστόσο η «manchester evening news», επικαλούμενη «πηγές» από τον σύλλογο, είναι πολύ πιθανό να πορευτεί η ομάδα με τον Σόλσκιερ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μιας και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμος αντικαταστάτης.

Ο Ρότζερς έχει συμβόλαιο με την Λέστερ ως το καλοκαίρι του 2023 και η Μάντσεστερ θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση στις «αλεπούδες» για να πάρει τον Βορειοϊρλανδό, ενώ σημειώνεται επίσης ότι η Γιουνάιτεντ θα πρέπει επίσης να καταβάλει αποζημίωση και στον Σόλσκιερ, ο οποίος μόλις τον περασμένο Ιούλιο έβαλε την υπογραφή του σε νέα συνεργασία με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παράλληλα, στη Γιουνάιτεντ εμφανίζονται ενθουσιασμένοι και από το έργο και του προπονητή του Άγιαξ, Έρικ τεν Χάαγκ, που έχει συμβόλαιο με τον «Αίαντα» ως το 2023, όπως επίσης και με τον Λουίς Ενρίκε. Εκτιμάται όμως, ότι καταλληλότερο προπονητή θεωρούν τη δεδομένη στιγμή τον Μπρένταν Ρότζερς.