«Η Λίβερπουλ θα επιβιώσει με τον Τσιμίκα»

Η απουσία του Ρόμπερτσον είναι πολύ σημαντική για τη Λίβερπουλ, αλλά στο Νησί θεωρούν πως η ομάδα του Κλοπ θα καλύψει το κενό με τον Κώστα Τσιμίκα.

«Η Λίβερπουλ θα επιβιώσει με τον Τσιμίκα»

Ο Άντι Ρόμπερτσον τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Σκωτίας με τη Δανία και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Πρόκειται για έναν από τους πιο βασικούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές των Reds και το πρόβλημα για τη Λίβερπουλ είναι αρκετά μεγάλο. Στο συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο έχουν το κεφάλι τους ήσυχο παρά το γεγονός ότι έχουν χάσει έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.

«Το πρόβλημα με τον Ρόμπερτσον είναι πολύ σοβαρό για τη Λίβερπουλ, αλλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Αυτή τη φορά στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει βάθος και ο Τσιμίκας φέτος τα έχει πάει περίφημα.

Είναι εντυπωσιακές οι εμφανίσεις που έχει κάνει ο Τσιμίκας και θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτσον για όσο χρειαστεί. Η Λίβερπουλ θα επιβιώσει και χωρίς τον Ρόμπερτσον», αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία με αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε στο αριστερό άκρο της άμυνας των Reds.