Ο Ντάνι Άλβες στην παρουσιάση του εμφανίστηκε με... σαγιονάρες, ενώ μπήκε ξυπόλυτος στο «Καμπ Νόου»!

Τον εκκεντρικό του χαρακτήρα επιβεβαίωσε ο Ντάνι Άλβες κατά την παρουσίαση του, μετά την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα αφού όχι μόνο εμφανίστηκε με...σαγιονάρες, αλλά μπήκε... ξυπόλυτος στο τερέν του «Καμπ Νόου» πριν εξηγήσει ότι πήρε τη φανέλα με το «8» για να τιμήσει Στόιτσκοφ και Ινιέστα!

Ο Ντάνι Άλβες στην παρουσιάση του εμφανίστηκε με... σαγιονάρες, ενώ μπήκε ξυπόλυτος στο «Καμπ Νόου»!

Το αυτοχαρακτηρισμό του ως «ωραίου τρελού» επιβεβαίωσε ο Ντάνι Άλβες κατά τη δεύτερη παρουσίαση της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα!

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος πρόσφερε στιγμές... απείρου κάλλους στους 12.000 φίλους (περισσότεροι απο την παρουσίαση του Τσάβι!) των «μπλαουγκράνα» που συγκεντρώθηκαν στις εξέδρες του «Καμπ Νόου» για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της έναρξης της δεύτερης θητείας του στην αγαπημένη τους ομάδα και φώναζαν, εν χορώ, το όνομα του!

Κι ο ...τρελό-Ντάνι δεν τους άφησε ανικανοποίητους, αφού όχι μόνο εμφανίστηκε με ...σιαγονάρες (όπως, πάντως, είχε κάνει και στην πρώτη του παρουσίαση, ως παίκτης των Καταλανών το 2008!), αλλά μπήκε... ξυπόλυτος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που μεγαλούργησε σε σημείο να θεωρείται ο κορυφαίος δεξιός μπακ στην ιστορία του συλλόγου (ου μην και του αθλήματος)!

Ακολούθως ο ρέκορντμαν κατάκτησης τίτλων στα χρονικά του αθλήματος (46) αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους φιλάθλους αναφέρθηκε στο λόγο που διάλεξε να αγωνιστεί με το «8» στην πλάτη τονίζοντας πως το έκανε για να τιμήσει δύο θρύλους του συλλόγου: τον Κρίστο Στόιτσκοφ και τον συμπαίκτη του (2008-16) Αντρές Ινιέστα!

«Είναι ένας φόρος τιμής. Έχω επιλέξει το "8" για να τιμήσω τους Στόιτσκοφ και Ινιέστα».

Ενώ σε ερώτηση για το λόγο για τον οποίο μπήκε ξυπόλητος στον αγωνιστικό χώρο σημείωσε:

«Δεν μπορούσα να μπω σε αυτό το γήπεδο με κανένα άλλο τρόπο, παρά ξυπόλυτος επειδή σε αυτό το γήπεδο μεγάλωσα πάρα πολύ. Θέλω να επαναφέρω τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή, εκεί που της αξίζει να είναι»