Λαπόρτα: «Δεν αποκλείω την επιστροφή των Μέσι, Ινιέστα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον σύλλογο των Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα.

Λαπόρτα: «Δεν αποκλείω την επιστροφή των Μέσι, Ινιέστα»

Δεν έλειψαν οι «βόμβες» από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Ντάνιελ Άλβες στον σύλλογο.

Έπειτα από την επιστροφή του Τσάβι, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, πλέον γύρισε στην ομάδα και ο Βραζιλιάνος μπακ για να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ο ισχυρός άντρας των Καταλανών λοιπόν, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο «Καμπ Νόου» και άλλοι δύο θρύλοι της ομάδας, ο Λιονέλ Μέσι και ο Αντρές Ινιέστα.

«Όπως είδατε η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός από τη στιγμή που γύρισε και ο Ντάνι Άλβες. Οι Ινιέστα και Μέσι είναι ακόμα ενεργοί παίκτες και ουδείς ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεσμεύονται με άλλα κλαμπ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει...», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος Ινιέστα αγωνίζεται από το 2018 στην Βίσελ Κόμπε της Ιαπωνίας με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024, ενώ ο Μέσι που αποχώρησε από την Μπάρτσα μόλις το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από τη συμφωνία του με τον γαλλικό σύλλογο ως το 2023.