Ρεάλ Μαδρίτης: Ξανά τραυματίας ο Μπέιλ, νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες

Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική Ουαλίας και θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ξανά τραυματίας ο Μπέιλ, νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε ο Γκάρεθ Μπέιλ στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός ακραίος επιθετικός χτύπησε κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική Ουαλίας και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο διεθνής άσος αποχώρησε στο ημίχρονο του νικηφόρου (5-1) αγώνα των «δράκων» με αντίπαλο την Λευκορωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με πρόβλημα στο πέλμα και έπειτα από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να απουσιάσει από τους δύο εναπομείναντες αγώνες των «μερένχες» στη φάση των ομίλων του Champions League, με Σερίφ (24/11) και Ίντερ (7/12), όπως επίσης και από τα ματς πρωταθλήματος κόντρα σε Γρανάδα (21/11), Σεβίλλη (28/11) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (4/12).

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται ότι μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Μπέιλ υπέστη ρήξη των οπίσθιων μηριαίων στο δεξί πόδι με αποτέλεσμα να απουσιάσει για αρκετό διάστημα από τη δράση, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την τρέχουσα σεζόν ο 32χρονος έχει καταγράψει μόλις 3 συμμετοχές με τη Ρεάλ κι έχει πετύχει ένα γκολ.