Φενέρμπαχτσε: Θυσίασαν κριάρι , ευλόγησαν τα δοκάρια με ιμάμη για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό (pic)

Ο πρόεδρος της Φενέρμπχτσε, Αλί Κοτς, θυσίασε ένα κριάρι και κάλεσε ιμάμη στο γήπεδο για να  κερδίσουν τη Γαλατά και τον Ολυμπιακό!

Φενέρμπαχτσε: Θυσίασαν κριάρι , ευλόγησαν τα δοκάρια με ιμάμη για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό (pic)

Αίσθηση προκαλούν οι ενέργειες του προέδρου της Φενέρμπχτσε, Αλί Κοτς, για να δει την ομάδα του να επιστρέφει στον δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική Τουρκία, ο Αλί Κοτς θυσίασε ένα κριάρι για να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα του συλλόγου στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ, παράλληλα, κάλεσε κι έναν ιμάμη για να προσευχηθεί στο γήπεδο. Μάλιστα, του ζήτησε ακόμα και να ευλογήσει τα δοκάρια της Φενέρμπαχτσε, με την ελπίδα ο σύλλογος να μην δεχτεί γκολ!

«Δεν κάνω μάγια ή σταματώ μάγια, απλά διαβάζω στροφές από το Κοράνι και προσεύχομαι για εσάς ώστε να είναι προστατευμένοι από το κακό μάτι», ήταν τα λόγια του ιμάμη.

Η Φενέρμπχτσε μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από το πέρας 12 αγωνιστικών και να απέχει 10 πόντους από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ.

Την προσεχή Κυριακή (21/11) η «Φενέρ» φιλοξενείται από την Γαλατά Σαράι στο ντέρμπι της 13η αγωνιστικής και ο Αλί Κοτς ελπίζει πλέον να δει την ομάδα του να πανηγυρίζει το τρίποντο.

Υπενθυμίζεται επίσης, πως το συγκεκριμένο ματς είναι και το τελευταίο για τον σύλλογο πριν έρθει στη χώρα μας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Europa League.